Golf på Tenerife

Er du til et slag golf er Tenerife det helt rette sted. Øen har syv 18-hullers baner og endnu flere med færre huller. Golfbanerne på Tenerife er generelt af meget høj standart, og temperaturen på øen gør, at du kan spille golf året rundt.

Det er ikke kun golfglade turister, der kommer til Tenerife for at spille. Europaturen har også bragt de professionelle til Tenerife for at svinge golfkøllen.

Golf i naturskønne omgivelser
Når du spiller golf på Tenerife kan du nyde øen smukke natur samtidig med, at du forbedre dit handicap.
Besøger du Tenerifes naboø La Gomera, har du også her mulighed for at spille golf i smukke naturomgivelser.

Tre gode golfbaner på Tenerife

Golf Las Américas
Golf Las Américas ligger tæt på feriebyerne Playa de las Américas og Los Cristianos. Banen har 18 huller, og har vundet priser for at tage hensyn til miljøet.

Abama Golf
Abama Golf er en af de dyrere golfbaner på Tenerife, men du får også noget for pengene. Golfbanen ligger i smukke naturomgivelser, og du kommer forbi både vandfald, søer og frodig natur samtidig med at du kan nyde en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet. Abama Golf har 18 huller og er en af de baner på Tenerife, der har lagt huller til Europaturen. Du finder Abama Golf på Tenerifes vestlige kyst.

Buenavista Golf Course

På det nordlige Tenerife finder du golfbanen Buenavista. Banen har 18 huller, og har vundet priser for at vise hensyn til miljøet både gennem opførsel og daglig pasning. Buenavista har en smuk udsigt ud over havet.

Oplevelser: