Det første du møder, når du kommer ind i Jungle Park er tigrene, som ligger og daser i solen. Parken ligner enhver anden zoologisk have, men når du bevæger dig væk fra tigrene, går det op for dig, at det bestemt ikke forholder sig sådan. Nej, parken er en sand labyrint!

Selvom der er kort over Jungle Park, er det vanskeligt at finde rundt. Flere steder er du omgivet af tæt jungle, og du går på tætte stier. Og det er hele pointen, og det, der gør Jungle Park på Tenerife til noget særligt. Jungle Park er en jungle – og bare rolig, selvom det er labyrintisk, skal du nok få det hele set.

I Jungle Park møder du mange dyr. Rigtig mange. Der er en imponerende afdeling af rovfugle og en krypdyrsafdeling, der får det til at gyse ned af ryggen. Samlingen af aber er stor, men det der især er imponerende, er Jungle Parks samling af kattedyr.

Løver, tigre, geparder, sorte pantere … i Jungle Park på Tenerife møder du dem alle. Jungle Parks helt store attraktion er deres hvide løver. Der findes ifølge parken kun 27 hvide løver i hele verden. I mange år troede man, at eksistensen af den hvide løve var en legende, men i 1975 blev det første kuld af hvide løveunger fundet.

Det helt særlige ved Jungle Park på Tenerife er, at det ikke virker som om, dyrene er adskilt fra de besøgende. Når du er der, står du pludselig ansigt-til-ansigt med en løve eller en rovfugl. Men når det første chok har lagt sig, opdager du, at der enten er et glasvindue eller en kæde, der adskiller dig og dyret. Du er altså i trygge hænder, men oplevelsen af at være i en rigtig jungle på Tenerife er 10 gange større.

Hvis du besøger Jungle Park på Tenerife er der i løbet af dagen shows. Der er også Jungle Parks helt særlige Jungle Raid, som er en tur for både børn og voksne, der bringer dig dybt ind i Europas eneste jungle. Turen foregår over tovværk, hængebroer, små tætte tunneler og passager, og den er over 300 meter lang.

Du kan selv køre til Jungle Park, men der går også gratis busser fra både Los Cristianos og Playa de las Americas på Tenerife. Husk at du får rabat, når du også køber en billet til Aqualand på Tenerife.

Læs mere på Jungle Parks hjemmeside