Restaurante Asador el Estero i Puerto de Santiago – ægte spansk tapas

Der er mange restauranter og spisesteder i området mellem Los Gigantes, Puerto de Santiago og Playa de la Arena på Tenerife, men der er selvfølgelig perler, der skiller sig ud. En af disse er Restaurante Asador el Estero i Puerto de Santiago.

Restaurante Asador el Estero er umiddelbart ikke en restaurant, du falder over, så du skal gå målrettet efter den. Den ligger lidt tilbagetrukket i byen, men hvis du går efter udsigtspunktet Mirador de Archipenque, vil du finde den.

Restaurante Asador el Estero i Puerto de Santiago er en klassisk spansk tapasrestaurant. Den er ikke fisefornem, og priserne er rørende billige. På menukortet er der både noget for store og små. Der er pizza, pasta, supper, bruchetta og tapas, men du har også mulighed for at vælge kød, der bliver serveret på rygende varme fade.

Du skal op af en trappe for at komme til Restaurante Asador el Estero. Under restauranten ligger en lille, intim og hyggelig bar, som du enten kan besøge i dagstimerne, før dit restaurantbesøg eller efter besøget.

Restauranten er indrettet med små kvadratiske træborde med stole til. Indretningen er simpel, men smagfuld.

Når du træder ind, mærker du med det samme restaurantens gode stemning, som bliver ekstra understreget, når restaurantens stamkunder kindkysser med tjenerne på vej ud. Ingen tvivl om, at Restaurante Asador el Estero i Puerto de Santiago er et sted, du får lyst til at besøge igen og igen.

Restaurante Asador el Estero er et spisested, hvor der løbende er underholdning, og du kan fx kan se flamencodans, som oprindeligt var en andalusisk dans, som mikser ingredienser fra sigøjnernes, maurernes og Andalusiens musik- og dansekulturer. Underholdningen annonceres inden.

Restaurante Asador el Estero er en restaurant uden adresse og hjemmeside, så du må spørge dig frem, når du er der. Vil du selv prøve dig frem, så gå af hovedvejen mod udsigtspunktet Mirador de Archipenque og inden, du går ud af byen, finder du restauranten på din højre hånd.

Oplevelser: