Stranden Playa de las Vistas på Tenerife

Stranden Playa de las Vistas er uden tvivl den største og mest populære sandstrand i det sydlige Tenerife. Det er ikke uden grund, at Playa de las Vistas er velbesøgt. Stranden er både bred og lang, og den består af finkornet lyst sand. Vandet er roligt og turkisblåt; ideelt til børnefamilier og andre der ikke er vilde med store bølger og kraftig understrøm.

Det er nemt at komme til Playa de las Vistas stranden. Stranden er placeret centralt i Los Cristianos, og den er i gåafstand fra resortet Playa de las Américas, som ligger klods op og ned af Los Cristianos.

En strand for alle
Playa de las Vistas på Tenerife er elsket af både store og små, da der er noget for både dem, der vil bygge sandslotte i vandkanten, dem der vil svømme, og dem der vil dase i solen.

Hvad mange rejsesider glemmer at fortælle er, at Playa de las Vistas også er en fantastisk strand for dig, der er fysisk udfordret og fx er afhængig af en kørestol. Los Cristianos og Arona kommuner har i mange år arbejdet på at sikre tilgængelighed i hele området, og Playa de las Vistas er intet mindre end en fuldt tilgængelig sandstrand.

Masser af strandaktiviteter
På Playa de las Vistas har du mange muligheder for at leje en liggestol og en parasol. Du kan også kaste dig ud i forskellige vandsportsaktiviteter. Især om sommeren er der gang i den, mens det er mere roligt om vinteren.

Langs Playa de las Vista strand finder du en 800 meter lang strandpromenade. Her er der fyldt med restauranter, barer, butikker og hoteller. Der er noget for enhver smag, så hvis du vil holde en frokostpause midt på dagen, skal du derfor ikke lede længe efter et rart sted med god mad i skyggen. Er du mere til en sun downer sidst på dagen, er det også en smal sag at finde et sted med en god udsigt.

På Tenerife stranden Playa de las Vistas har du alt inden for rækkevidde.

Område: 
Oplevelser: