4 fantastiske solnedgange på Tenerife

At se en solnedgang er uden tvivl en af de helt store fornøjelser ved at være på ferie. En aktiv dag ebber ud, men aftenen begynder. Det er selvfølgelig også muligt at se solnedgange i Danmark, men en solnedgang i palmernes skær er bare noget andet.

Holder du ferie på Tenerife i området Adeje - Las Américas - Los Cristianos kommer der her fire tips til, hvor du finder (nogle af) områdets bedste solnedgange.

Solnedgang på Punta del Puerto
Helt ude i den yderste krog af Los Cristianos finder du Punta del Puerto. Du skal køre eller gå ud forbi Gran Hotel Arona og videre forbi Paloma Beach. Bor du i Los Cristianos, er der ikke langt, og efter at have set solnedgangen kan du tage ind til Los Cristianos og spise aftensmad.

På Punta del Puerto er der ingen ting. Forstået på den måde at der er ingen bar, ingen stole, ingen kiosk. Altså ingen ting, så du skal selv medbringe det, du har brug for. Der er heller ikke så mange turister, og udsigten og solnedgangen er smuk.

Tenerife solnedgang ved Puerto Colón
Endnu engang et sted, hvor du selv skal have forplejning med. Havnen i Colón er også den havn, hvorfra du kan komme på delfin- og hvalsafarier. Og den er stor, så det er bare med at finde det bedste sted. Ved den ene spids, omkring Club Náutico, er der mulighed for at sidde ned – også uden at skulle ind på Club Náutico.

El Faro solnedgang
El Faro betyder fyrtårn, men der er her tale om en restaurant, der ligger ved stranden Playa de Puerto Colòn. Stedet har en rigtig fin og intim terrasse, som er hævet over den travle strandpromenade. Her får du en fantastisk udsigt, mens du på afstand kan betragte det pulsende byliv omkring dig.

Når det så er sagt, så er priserne en lille smule høje, og restauranten har på det seneste været under kritik for maden. Dette ændrer ikke ved, at den har en af områdets bedste udsigter, men det er nok et sted, hvor du primært tager en drink, ser solnedgangen og så går videre.

Der er en elevator for dem, der ikke kan gå op af trapperne.

Solnedgang ved Baja de Adeja
Den fjerde gode solnedgang finder du i den lille fiskeby La Caleta. Her er der en lille havn, der er omringet af gode fiskerestauranter.  

Det er dog ikke fra restauranterne, du skal se solnedgangen, men fra området bag havnen på højre side. Her går du op af nogle trapper, hvorefter der er et lille område med to bænke. Du kan også, hvis du er i god form, bestige bakken ved Baja de Adeje. Det er der mange andre, der gør.

Oplevelser: 
Praktisk info: